Boek nu voor 2022

Na een prachtig seizoen met hele leuke en gezellige gasten zijn wij super trots op het eerste seizoen! Veel gasten hebben al weer opnieuw geboekt, en dat is een goed teken! Maar jullie kunnen ook een reservering maken. Wees er snel bij want veel data zijn al volgeboekt.

Boek nu voor 2022

Na een prachtig seizoen met hele leuke en gezellige gasten zijn wij super trots op het eerste seizoen! Veel gasten hebben al weer opnieuw geboekt, en dat is een goed teken! Maar jullie kunnen ook een reservering maken, boek je nog in 2021 dan krijg je de prijzen van 2021. Wees er snel bij want veel data zijn al volgeboekt.

De Villa

Logeren bij Nederlanders aan het prachtige Gardameer in het gezellige dorpje Garda gelegen naast Bardolino en Torri del Benaco. Onze Bed & Breakfast Villa Vagabondo ligt middenin het centrum van Garda! Maar toch op een zeer bijzondere en rustige plek. De auto kan je laten staan en te voet naar het centrum is zeker mogelijk. Maar chillen in onze heerlijke tuin tussen de olijfbomen is ook mogelijk of bij het zwembad op de zonnebedden met een heerlijk drankje.

Onze villa biedt uitzicht op het meer met een kijkje op het verborgen pareltje San Vigilio aan het Gardameer die op slechts enkele kilometers van Garda ligt. De villa beschikt over 3 sfeervolle kamers met een terras.  De dichtstbijzijnde luchthaven is Verona, op 33 km van de Villa. De auto kan gratis op de locatie geparkeerd worden. Restaurants en een supermarkt zijn op loopafstand. 

Even relaxen

Lekker relaxen in onze tuin, dat kan onder de olijfbomen, of heerlijk voor jullie eigen kamer. Het uitzicht is geweldig in onze tuin, een stukje Gardameer en de bergen op de achtergrond.

Loungeruimte

Wij hebben een heerlijke loungeruimte waar jullie gebruik van kunnen maken! Bij slecht weer kan je plaats nemen aan de eethoek met een krantje of lees gerei die wij hebben liggen, heerlijk tv kijken op onze loungebanken.