Boek nu voor 2024

Na een prachtig seizoen met hele leuke en gezellige gasten zijn wij super trots  dat wij alweer het vierde seizoen ingaan! Veel gasten hebben al weer opnieuw geboekt, en dat is een goed teken! Maar jullie kunnen ook een reservering maken. Wees er snel bij want veel data zijn al volgeboekt.

Boek nu voor 2023

Na een prachtig seizoen met hele leuke en gezellige gasten zijn wij super trots op het eerste seizoen! Veel gasten hebben al weer opnieuw geboekt, en dat is een goed teken! Maar jullie kunnen ook een reservering maken. Wees er snel bij want veel data zijn al volgeboekt.

De Villa

Logeren bij Nederlanders aan het prachtige Gardameer in het gezellige dorpje Garda gelegen naast Bardolino en Torri del Benaco, Lazise en Peschiera del Garda. Onze Bed & Breakfast Villa Vagabondo ligt middenin het centrum van Garda! Maar toch op een zeer bijzondere en rustige plek. De auto kan je laten staan en te voet naar het centrum is zeker een optie. Maar chillen in onze heerlijke tuin tussen de olijfbomen is ook mogelijk of bij het zwembad op de zonnebedden met een heerlijk drankje.

Onze villa biedt uitzicht op het meer met een kijkje op het verborgen pareltje San Vigilio aan het Gardameer die op slechts enkele kilometers van Garda ligt. De villa beschikt over 3 sfeervolle kamers met een terras.  De dichtstbijzijnde luchthaven is Verona, op 33 km van de Villa. De auto kan gratis op de locatie geparkeerd worden. Restaurants, shops, busstation, de boot die naar elk dorpje vaart en een supermarkt zijn op loopafstand. Wijnwandelingen een wijnmuseum, oliemuseum, Gardaland, Movieworld en nog veel meer is er te doen in de omgeving. En vergeet voor de fietsers niet de prachtige fietsroutes. Flyers zijn bij ons op de locatie te verkrijgen.

Even relaxen

Lekker relaxen in onze tuin, dat kan onder de olijfbomen, bij het zwembad of heerlijk voor jullie eigen kamer. Elke kamer heeft een eigen zitje. Het uitzicht is geweldig in onze tuin, je ziet het Gardameer en de bergen op de achtergrond.

Zwembad

Wij hebben een heerlijk zwembad waar jullie kunnen genieten van het uitzicht op het mooie Gardameer.