Boekingsvoorwaarden

Prijzen Villa Vagabondo
Prijs per B&B kamer voor 2 personen, inclusief ontbijt buffet:

Prijs Per nacht per kamer (excl. citytax)
April en oktober: € 90,00/* € 95,-
Mei en juni: € 100,00/*€ 105,-
Juli, augustus en september: € 115,00/*€ 120,-
* Kamer Garda

  • Kosten airco per dag € 10,- ter plaatsen af te rekenen.

Check in vanaf 15.00 uur, Check out voor 10.00 uur

Kinderen tot 2 jaar: gratis
Bed- en badlinnen wordt wekelijks verwisseld door ons.
Hoogseizoen vragen wij minimale afname van de kamers voor 3 nachten. Voorseizoen minimaal 2 nachten.

Annulering en reserveringsvoorwaarden:
Bij een reservering vragen wij een aanbetaling van 30% naar ons over te maken binnen 5 dagen, indien de betaling niet is voldaan binnen 5 dagen komt de reservering te vervallen. De resterende 70% wordt 4 weken vooraf per bank overgemaakt naar ons. U bent na reservering het volledige bedrag van de aanbetaling verschuldigd aan Villa Vagabondo. Bij annulering minder dan 30 dagen brengen wij het gehele bedrag in rekening. Wanneer u reserveert 30 dagen voor aankomst dan vragen wij het gehele bedrag over te maken per bankoverschrijving.

*Wij adviseren u om een reisverzekering af te sluiten. Let op deze verschillen per verzekeringsmaatschappij!
* Wij accepteren geen creditcard of pin betalingen. Wel accepteren wij Tikkie.

Aansprakelijkheid:
De verhuurder is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor persoonlijk letsel, verlies of  diefstal van persoonlijke goederen of eigendommen voortvloeiend uit een verblijf bij Villa Vagabondo. Of andere geleden schade waaronder natuurrampen. Toezicht op kinderen is de verantwoordelijkheid van de huurder zelf. Villa Vagabondo zal hier geen ene verantwoordelijkheid in nemen.

COVID19
Villa Vagabondo volgt het nieuws wat betreft Covid19 intensief, de gezondheid, hygiëne en welzijn van onze gasten is zeer belangrijk voor ons. Een vakantie plannen in deze onzekere tijden is erg lastig, daarom hebben wij aangepaste annuleringsvoorwaarden! Wanneer er een negatief reisadvies wordt afgegeven voor de regio Veneto/ Gardameer in de periode dat jullie geboekt hebben bij ons, kunnen jullie kosteloos jullie reservering annuleren 2 weken voor aankomst. Verder gelden de annuleringsvoorwaarden die op onze site vermeld staan. Wij adviseren u om een reisverzekering af te sluiten.