Boekingsvoorwaarden

Prijzen Villa Vagabondo 2024
Prijs per B&B kamer voor 2 personen, inclusief ontbijt buffet:

Prijs Per nacht per kamer (excl. toeristenbelasting € 2,00 per persoon per dag.)
April en oktober: € 115,00/€120.00
Mei en juni: € 125.00/€130.00
Juli, augustus en september: € 130.00/€140.00/€130.00

  • Kosten airco inbegrepen

Check in vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur, Check out vanaf 07.00 uur tot 10.00 uur
Bij het overschrijden van de vertrektijd kan er een extra nacht in rekening gebracht worden.
Bij aankomst vragen wij een een geldig paspoort of ID-bewijs te verstrekken, voor de registratie op basis van Italiaanse wet- en regelgeving, dit is verplicht.

Bedlinnen wordt wekelijks verwisseld door ons. Handdoeken worden in overleg gewisseld.
Hoogseizoen vragen wij minimale afname van de kamers voor 3 nachten. Voorseizoen minimaal 2 nachten.
Wij hanteren het beleid om kinderen jonger dan 14 jaar niet bij ons te laten overnachten. Aangezien onze locatie daar niet op ingericht is.

Annulering en reserveringsvoorwaarden:
Bij een reservering vragen wij een aanbetaling van 30% naar ons over te maken binnen 5 dagen, indien de betaling niet is voldaan binnen 5 dagen komt de reservering te vervallen. De resterende 70% wordt 4 weken vooraf per bank overgemaakt naar ons. U bent na reservering het volledige bedrag van de aanbetaling verschuldigd aan Villa Vagabondo. Bij annulering minder dan 30 dagen brengen wij het gehele bedrag in rekening. Wanneer u reserveert 30 dagen voor aankomst dan vragen wij het gehele bedrag over te maken per bankoverschrijving. 
De voorwaarden van de ANVR of de SGR zijn bij een boeking bij Villa Vagabondo niet van toepassing.

Annulering door Villa Vagabondo:
Wanneer Villa Vagabondo de reservering annuleert door omstandigheden, zal Villa Vagabondo indien mogelijk een passende oplossing zoeken. Mocht Villa Vagabondo geen passende oplossing vinden dan zal zij de reeds gedane betaling terug betalen.

*Wij adviseren u om een reisverzekering af te sluiten. Let op deze verschillen per verzekeringsmaatschappij!
* Wij accepteren creditcard of pin betalingen. 

Aansprakelijkheid:
De verhuurder is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor persoonlijk letsel, verlies of  diefstal van persoonlijke goederen of eigendommen voortvloeiend uit een verblijf bij Villa Vagabondo. Of andere geleden schade waaronder ongevallen, natuurrampen, natuurgeweld, stakingen, aanslagen. Toezicht op kinderen is de verantwoordelijkheid van de huurder zelf. Villa Vagabondo zal hier geen ene verantwoordelijkheid in nemen. Villa Vagabondo is niet aansprakelijk voor ziekte of overlijden ten gevolge van een ongeval of besmetting. (Covid19)